Deivid De Souza'nın hayatı ve resimleri - Biyografi , Biyografiler , Ünlü kişiler ve hayatları

Deivid De Souza

Deivid De Souza, Brezilyalı forvet oyuncusu. Kariyerine doğduğu kentin takımı olan Nova Iguaca´da başladı. 13 yaşından bu yana futbol oynayan Deivid, 148 maçta 82 gol kaydetti.

1999 yılında Joinvelle Esporte Kulübü´ne geçen oyuncu, 28 maçta 21 gol attı. Aynı yıl Santos´a transfer oldu. 2 yıl Santos formasını giyen Brezilyalı futbolcu 129 karşılaşmada 66 gol attı. 2001 yılında Corinthians´a transfer olan Deivid De Souza, bu takımda 93 maçta 49 gole ulaştı ve bu takımda "The Matador" lakabını kazandı. Ayrıca başka bir Fenerbahçe futbolcusu olan Alessandro de Souza ile burada top koşturdu.

Deived De Souza, 2003 - 2004 sezonunun başında Fransa Birinci Ligi takımlarından Bordeaux´a transfer oldu. Fransa Kulübü´nde 17 maçta forma şansı bulan Deivid 7 gol atarken, bir sezon sonra eski takımı Santos´a kiralık olarak verildi. Burada 69 maçta 48 gol attı. Santos´daki başarısının ardından Sporting Lizbon´a geçti. Lisbon´dan sonra Fenerbahçe geçen Deivid,İnter maçında attığı gol şampiyonlar Ligi´nin en güzelleri arasına girmiştir. Ve ayrıca CSKA Moskova ile yapılan maçtada otuz metreden attığı golle Fenerbahçe´yi beraberliğe taşımıştır.

İlişkili Aramalar : Deivid De Souza Biyografisi, Deivid De Souza Resimleri, Deivid De Souza Kimdir ?, Deivid De Souza Hayatı, Deivid De Souza Fotoğrafları, Deivid De Souza Yaşamı

"Yukarıdaki biyografi Deivid De Souza biyografisidir. Aynı zamanda Deivid De Souza hayatı kısa olarak anlatılmıştır. Ayrıca şimdilik pek fazla olmasa da Deivid De Souza resimleri'de bulunmaktadır. Dikkat : Deivid De Souza yaşamı ile ilgili yazılanların doğruluğu kesin değildir. Başka kaynaklardan alınan bilgiler aracılığı ile sorduğunuz "Deivid De Souza kimdir ?" sorusuna cevap vermeye çalışmış bulunmaktayız."

This entry was posted on 5 Mayıs 2009 Salı at 08:24 and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 yorum

Yorum Gönder

Reklamlar