Tuncay Şanlı'nın hayatı ve resimleri - Biyografi , Biyografiler , Ünlü kişiler ve hayatları

Tuncay Şanlı

Futbola Sakaryaspor un altyapısında başladı. 2000-2002 yılları arasında Sakaryaspor ile Türkiye 2. Ligi nde mücadele etti.

2002-2003 sezonunda Fenerbahçe ye transfer olan Tuncay şanlı, kısa sürede takımın en etkili oyuncusu olurken, taraftarın da en sevdiği futbolcu haline geldi. Fenerbahçe nin Avrupa da en çok gol atan oyuncusu olan Tuncay, şampiyonlar Ligi nde 3-0 lık Manchester United zaferinde hat trick yaparak tarihe geçti. Tuncay ın o maçta attığı muhteşem goller jeneriklere girdi ve uzun süre hafızalardan silinmedi. Tuncay şanlı Fenerbahçe ile 3 şampiyonluk yaşadı.

Milli Takımın da değişmez oyuncusu olan Tuncay, Ay Yıldızlı formayla 2003 Konfederasyon Kupası nda üçüncülük başarısına uzandı. Tuncay, A Milli Takımda 41 maçta 13 gol kaydetti.

2007 yılında Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren yıldız futbolcu, kariyerine Avrupa da devam etmek istediğini belirterek, İngiltere Premier Lig takımlarından Middlesbrough ya transfer oldu.

İlişkili Aramalar : Tuncay Şanlı Biyografisi, Tuncay Şanlı Resimleri, Tuncay Şanlı Kimdir ?, Tuncay Şanlı Hayatı, Tuncay Şanlı Fotoğrafları, Tuncay Şanlı Yaşamı

"Yukarıdaki biyografi Tuncay Şanlı biyografisidir. Aynı zamanda Tuncay Şanlı hayatı kısa olarak anlatılmıştır. Ayrıca şimdilik pek fazla olmasa da Tuncay Şanlı resimleri'de bulunmaktadır. Dikkat : Tuncay Şanlı yaşamı ile ilgili yazılanların doğruluğu kesin değildir. Başka kaynaklardan alınan bilgiler aracılığı ile sorduğunuz "Tuncay Şanlı kimdir ?" sorusuna cevap vermeye çalışmış bulunmaktayız."

This entry was posted on 26 Nisan 2009 Pazar at 00:23 and is filed under , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 yorum

Yorum Gönder

Reklamlar