İbrahim Toraman'ın hayatı ve resimleri - Biyografi , Biyografiler , Ünlü kişiler ve hayatları

İbrahim Toraman

İbrahim Toraman (d. 20 Kasım 1981, Sivas), Türk futbolcu. Beşiktaş Jimnastik Kulübü forması giymektedir.

Kariyeri

Sivas DSİ Spor’da futbolda başladı ve 6 yıl amatör olarak oynadı. Burada oynarken amatör takımlar bazında Türkiye ikincisi oldu. Oynadığı futbol, Gaziantepspor, Ankaragücü, Gençlerbirliği gibi kulüplerin dikkatini çekti. İlk olarak Gaziantepspor’a gitti ve yaklaşık 7 yıl Gaziantep’te kaldı. Gaziantepspor’un tüm altyapı takımlarında oynadı. Birçok büyük takımın transfer listesinin ilk sırasında gelen İbrahim Toraman, 2004/2005 sezonu öncesinde Beşiktaş’la 3 yıllık sözleşmeye imzaladı.

İbrahim Toraman takım arkadaşı İbrahim Üzülmez ile 04.07.2008 tarihinde kavga etmiş ve bu iki oyuncu süresiz kadro dışı bırakılmıştır. Beşiktaş genel menejeri Sinan Engin, İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez in satılık olduklarını ve gelecek bir teklif halinde gönderileceklerini belirtmiştir.Oyuncu resmi siteden yapılan açıklamayla satılığa çıkarılmış ve 150 bin YTL para cezasına çarptırılmıştır.

İlişkili Aramalar : İbrahim Toraman Biyografisi, İbrahim Toraman Resimleri, İbrahim Toraman Kimdir ?, İbrahim Toraman Hayatı, İbrahim Toraman Fotoğrafları, İbrahim Toraman Yaşamı

"Yukarıdaki biyografi İbrahim Toraman biyografisidir. Aynı zamanda İbrahim Toraman hayatı kısa olarak anlatılmıştır. Ayrıca şimdilik pek fazla olmasa da İbrahim Toraman resimleri'de bulunmaktadır. Dikkat : İbrahim Toraman yaşamı ile ilgili yazılanların doğruluğu kesin değildir. Başka kaynaklardan alınan bilgiler aracılığı ile sorduğunuz "İbrahim Toraman kimdir ?" sorusuna cevap vermeye çalışmış bulunmaktayız."

This entry was posted on 23 Nisan 2009 Perşembe at 22:29 and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 yorum

Yorum Gönder

Reklamlar